Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Молекуларно - Генетска Лабораторија / Генетска анализа
Генетски тест за рано определување на Rh факторот на фетусот со генотипизација на RHD генот, 7 егзон и 10 егзон од фетална ДНК

Клиничко значење:

Генетски тест за рано определување на Rh факторот на фетусот со генотипизација на RHD генот, 7 егзон и 10 егзон од фетална ДНК

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015