Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Молекуларно - Генетска Лабораторија / Генетска анализа
*Пакет за состојба на коскеното ткиво: Генетска карта за Ca метаболизам (VDR рецептор), Витамин D (25-OH), Електролитен пакет (Натриум,Калиум, Калциум јонизиран,Калциум вкупен,Хлориди)

Клиничко значење:

 Забелешка:

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015