Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Молекуларно - Генетска Лабораторија / Тестови за интолеранција на храна
Тест за генетска детерминирана интолеранција кон глутен- Целијакија

Клиничко значење:

Тест за генетска детерминирана интолеранција кон глутен- Целијакија - 10 таргети од HLA системот “DQA1-1”, “DQA1-2”, “DQA1-3”,  “DQA1-4”, “DQB1-1”, “DQB1-2”, “DQB1-3”, “DQB1-4”, “DQB1-5”, “DQB1-6”

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015