Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Молекуларно - Генетска Лабораторија / Детекција на гастроинтестинални патогени
Детекција на бактериски патогени од гастроинтестинален тракт со Multiplex Real Time PCR(9 бактерии)

Клиничко значење:

Campylobacter coli/jejuni /lari, Clostridium difficile, Escherichia coli verotoxin positives, Salmonella spp., Shigella spp., enteroinvasive Escherichia coli,

Примерок фецес

 Забелешка:

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015