Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Молекуларно - Генетска Лабораторија / Детекција на сексуално преносливи заболувања со Multiplex Real Time PCR
*FEMOFLOR Screen - молекуларен тест за докажување на сексуално преносливи патогени кај жени Тotal bacterial mass, Lactobacillius spp., Gardnerella vaginalis, Prevotella bivia,Porphyromonas spp., Candida spp.,Ureaplasma spp., Mycoplasma hominis, Mycoplas

Клиничко значење:

 Забелешка:

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015