Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Молекуларно - Генетска Лабораторија / Детекција на гинеколошки патогени со HAIN Fluorocycler PCR и PCR
Детекција на ХПВ(Human Papilloma virus)-детекција, генотипизација и квантификација на 21 високо и ниско ризини типови со Real time PCR метод

Клиничко значење:

Примерок цервиковагиналенбрис(cytobrush)
 

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015