Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Автоимуни маркери
Arthritis LIA ITC94000

Клиничко значење:

Arthritis LIA ITC94000. -  10 антигени: RF-IgM, ACPA (CP4–1-4), RA33, dsDNA, SS-A/Ro 60 SS-A/Ro 52, SS-B/La

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015