Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Тумор маркери
Cyfra 21-1

Клиничко значење:

Претставува користен маркер за големи NSCLC (неситноклеточен карцином на бели дробови). Исто така се користи за следење на текот на лекување на карцином на бешика. Слабо покачување може да се најде кај бенингни заболувања на црниот дроб и кај бубрежна инсуфициенција.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015