Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Имунолошки статус и специфични протеини
CRP (Ц реактивен протеин)

Клиничко значење:

CPR претставува гликопротеин на акутна фаза кој се создава во црниот дроб при акутни инфламации и многу други заболувања. Претставува добар тест за диференцирање на вирусните од бактериските инфекции.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015