Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Имунолошки статус и специфични протеини
IgA (Имуноглобулин А)

Клиничко значење:

Секретираниот имуноглобулин А игра важна улога во одбрамбениот механизам на домаќинот, блокирај го транспортот на бактерии низ мукозните мембрани.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015