Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Липиден статус
LDL Холестерол

Клиничко значење:

 LDL холестеролот или липопротеин со ниска густина е поврзан со зголемен ризик за развој на кардиоваскуларни заболувања.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015