Тел: +389 (0)2 5300 898 ; 078/394-829 ; +389 (0)2 5300 766  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи - Микробиолошка Лабораторија
TORCH
Гастроинтестинални примероци
Нежива средина
Око/Уво
Останата серологија
Останати тестови
Рани/дерматолошки примероци
Респираторни примероци
Урогенитални примероци
Хемокултура/Ликвор
Хепатитис
ХИВ
  • Микробиолошка Лабораторија / ХИВ
  •  HIV Duo ultra
Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2021