Тел: 13 090  |  E-mail :
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |   EN  |  
Анализи - Молекуларно - Генетска Лабораторија
16 AVRI скрининг на акутни вирусни респираторни инфекции со SARS CoV2
BacScreen
Covid-19 анализи
Брисеви
Генетска анализа
Детекција на гинеколошки патогени со HAIN Fluorocycler PCR и PCR
Детекција на сексуално преносливи заболувања со Multiplex Real Time PCR
Молекуларен тест за пародентоза - ParadontoScreen со 7 таргети
Молекуларна Дијагностика
Респираторен пакет за детекција и генотипизација на SARS CoV2 со 16 вирусни и 25 бактериски
Тестови за интолеранција на храна
Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2023