Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  

Специјална понуда за Светскиот ден на Хепатитис 28 Јули

2017-07-21
Специјална понуда за Светскиот ден на Хепатитис 28 Јули

Специјална понуда за Светскиот ден на Хепатитис 28 Јули
 секој Хепатитис панел со промотивна цена од само 630 ден
 Преку 500 милиони луѓе се заразени или биле заразени од вирусниот Хепатитис. Со преваленција поголема од онаа на ХИВ и канцер, претставува еден од глобалните здравствени проблеми. Дијагнозата е клучна бидејќи инфекцијата на Хепатитисот е “невидлива” и мнозинството од заразените не се ни свесни за тоа.
Нашиот Vidas Hepatitis Програм опфаќа 9 панели за 4 целни групи и нуди целосно решение во дијагнозата и мониторинг на Хепатитис А, Б и Ц. Комбинирани, тие заедно им нудат можност за диференцијална дијагноза на медицинските специјалисти кога станува збор за пациенти со симптоми кои укажуваат на хепатитис.
Целни групи и соодветните панели:
Скрининг и дијагноза на скорешна инфекција: HAV IgM, HBs Ag Ultra, HBc IgM II, Anti-HCV
Мониторинг на хронична инфекција: HBs Ag Ultra, HBe/Anti-HBe, Anti-HBs Total II
Пред и по вакцинација контрола на имунитет: Anti-HAV Total, Anti-HBs Total II, Anti-HBc Total II
Скрининг за време на бременост: HBs Ag Ultra, Anti-HCV

Датум на објава: 2017-07-21
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2019