Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  

Промоција за Светската Недела за Подигнување на свеста за Антибиотиците

2017-11-13
Промоција за Светската Недела за Подигнување на свеста за Антибиотиците

 Почитувани, по повoд Светската Недела за подигнување на свеста за Антибиотиците, 13.11- 19.11, Битек Лабораторија за секое испитување за грип (Инфлуенца) цела недела ви нуди бесплатен брис од грло за можна бактериска инфекција и антибиограм (испитување за осетливост на антибиотици).

...

Датум на објава: 2017-11-13

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

2017-10-27
ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

 Почитувани, со задоволство ве известуваме дека од денес почнува со работа нашата втора лабораторија во Кисела Вода - Расадник, на улица Сава Ковачевиќ бр 43б.
Цел месец Ноември во лабораторијата во Кисела Вода сите анализи ќе бидат со 15% попуст. Ве очекуваме.

...

Датум на објава: 2017-10-27

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

2017-10-26
ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

Отворање на 27.10.2017

Почитувани, со задоволство ве известуваме дека утре 27.10.2017 ја отвораме нашата втора лабораторија во Кисела Вода - Расадник, на улица Сава Ковачевиќ бр 43б.
...

Датум на објава: 2017-10-26

Работно време за празникот 11-ти Октомври

2017-10-10

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека Биотек Лабораторија ќе работи за време на празникот 11-ти Октомври (среда) со работно време од 08 часот до 15 часот.

Со почит,

Биотек Лабораторија

...

Датум на објава: 2017-10-10

АВИДИТИ тест за ТОКСОПЛАЗМОЗА

2017-08-04
АВИДИТИ тест за ТОКСОПЛАЗМОЗА

Дали сте направиле АВИДИТИ тест за ТОКСОПЛАЗМОЗА?
БИОТЕК Лабораторија ви нуди тестирање по цена од 700ден.
Кај трудниците инфицирани со Toxoplasma gondii одредувањето на immunoglobulin G avidity со ELISA тест е моќна алатка за разграничување на скорешни од минати инфекции кои м ...

Датум на објава: 2017-08-04
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2017