Тел: +389 (0)2 3500 898 ; 078/394-829  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Микробиолошка Лабораторија / Останата серологија
Lyme IgM Borellia burgdorferi VIDAS

Клиничко значење:

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015