Тел: +389 (0)2 3500 898 ; 078/394-829  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Молекуларно - Генетска Лабораторија / Детекција на гинеколошки патогени со HAIN Fluorocycler PCR и PCR
Пакет: Chlamydia trachomatis и Neisseria gonorrhoeae со Real Time PCR метод

Клиничко значење:

Примерок  (урина/брис/ејакулат)

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015