Тел: +389 (0)2 3500 898 ; 078/394-829  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Молекуларно - Генетска Лабораторија / Детекција на гинеколошки патогени со HAIN Fluorocycler PCR и PCR
Детекција на ХПВ(Human Papilloma virus)-скрининг и генотипизација на 49 високо и ниско ризини типови со PCR метод

Клиничко значење:

Високо ризични типови HPV Тип 16; 18; 26; 31; 33; 34, 35; 39; 45; 51; 52; 56; 58; 59; 63; 65; 66; 68; 69; 82; 86; MM4; MM7; MM9.
Ниско ризични типови HPV Тип 6; 11; 40; 41; 42; 43; 44; 53; 54; 55; 61; 62; 70; 71; 72; 73; 74; 81; CP6108; ISO39; CP8304; MM8

Примерок цервиковагиналенбрис(cytobrush)

 

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015