Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Анализи во урина
Уринарен статус со 13 хемиски параметри

Клиничко значење:

Квалитативниот преглед опфаќа испитување на: специфична тежина, pH, протеини, глукоза, кетони, билирубин, крв, нитрити, леукоцити и др.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015