Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Анализи во урина
Уринарен седимент

Клиничко значење:

Испитувањето на седиментот се врши микроскопски при што се бара присуството на патолошки компоненти: еритроцити, леукоцити, епителни клетки, кристали, бактерии и цилиндри.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015