Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Автоимуни маркери
Панел Liver-Lia

Клиничко значење:

Автоимуните маркери се антитела присутни во крвта на пациенти кои боледуваат или имаат предиспозиција за автоимуни болести.

Панелот ANAовозможува диференцијална дијагноза на реуматоидните заболувања користејќи 17 различни антигени.Со овој панел се одредуваат автоимуните заболувања:системски лупус еритематодес (SLE), Sjogren`s синдром, Crest синдром (склеродермија), MCTD, миозитис и други.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015