Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Електролитен/Јонски статус
Cu (Бакар)

Клиничко значење:

Бакарот е олигоелемент кој се испитува за да помогне при дијагностицирање и следење на Вилсонова болест, (ретка наследна болест при која со таложење на  бакарот се оштетуваат   црниот дроб, мозокот и други витални органи).

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015