Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Тумор маркери
Ѕ-100

Клиничко значење:

Спаѓа во голема група на протеини со различно физиолошко значење. Некои од нив имаат функција на тумор маркери кои помагаат во дијагнозата и лечењето на: меланом, тумори на нервниот систем (глиобластом, менингиом, неурином).

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015