Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Тумор маркери
CA 72-4

Клиничко значење:

Претставува гастроинтестинален маркер кој се одредува за дијагноза и следење на аденокарцином на жолчните патишта, желудникот и дебелото црево. Лесно покачување на вредности се среќаваат кај бенингни заболувања или воспалителни процеси.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015