Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Тумор маркери
CA 19-9

Клиничко значење:

Компонента на муцинозните клетки и нивните секреторни продукти. Примарен маркер за  дијагностицирање и следење на карцином на панкреас, колон, ректум, жолчно ќесе и метастази во црниот дроб.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015