Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Имунолошки статус и специфични протеини
b2 Микроглобулин

Клиничко значење:

Протеин во групата на α1 глобулин. Позната е ретка аномалија во која истиот недостасува, а клинички се манифестира со емфизем (повеќе случаи во фамилија), цироза на црн дроб кај млади индивидуи и холестатична жолтица кај новородени.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015