Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Имунолошки статус и специфични протеини
IgG (Имуноглобулин Г)

Клиничко значење:

Претставува околу 85% од вкупните имуноглобулини во организммот и е предоминантна класа во доцниот имун одговор. Тој претставува единствениот имуноглобулин кој помунива низ палцантата.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015