Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Адренални и хипофизарни хормони
Metanephrines

Клиничко значење:

Катехоламините се матаболизираат во метанефрини, кои се излачуваат преку урината.

Катехоламините се излачуваат во вишок при феохромоцитом и тумори на нервното ткиво.

 

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015