Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Aнализи во фецес
Окултно крварење

Клиничко значење:

Тестирање на столица (фецес) на окултно крварење е многу важно во превенција на карцином на дебелото црево. Овој тест покажува крварење од дигестивниот тракт, што не е видливо со голо око. Примероци од индивидуи кои имаат активни хемороиди и жени во менструален циклус не треба да се испитувааат.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015