Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Срцеви биомаркери
NT – proBNP2

Клиничко значење:

Се користи како додатна анализа при поставување на дијагноза на конгестивни болести на срцето, во детекција на тешки облици на срцева дисфункција, може да се користи за пратење на третманот кај пациентите со дисфункција на левата срцева комора.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015