Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Срцеви биомаркери
Миоглобин

Клиничко значење:

Протеин кој е главен носител на кислородот во мускулите, претежно во мазните мускулни влакна. Претставува маркер за мускулни повреди и рана детекција на AMI, со оглед дека достигнува пик во 1-4h на нападот.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015