Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Ензимски статус
LAP (Леуцин аминопептидаза)

Клиничко значење:

LAP е протеолитички ензим, присутен во панкреасот, црниот дроб и тенкото црево.

Се испитува за дијагноза и следење на заболувањата на панкресот и присуство на опструкција на жолчниот канал.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015