Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Ензимски статус
ACP (Кисела фосфатаза)

Клиничко значење:

Ензимот кисела фосфатаза е најзастапен во простатата. 

Одредувањето на овој ензим има клиничко значење во дијагноза и мониторинг на заболувања на простата, како и на следење од ефектот на терапиското лекување.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015