Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Глициден статус
C-Peptid

Клиничко значење:

Инсулинот е протеин, а неговото одредување е значајно при  заболувања на бубрезите, хипогликемија предизвикана од хиперинсулинемија, дијагноза на ран стадиум на дијабетес тип I и други патолошки состојби.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015