Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Глициден статус
Анти Инсулин

Клиничко значење:

Тестот се прави со цел да се види дали организмот ствара анти тела против инсулинот.

 Значаен е при сомневање од ризик за појава на тип 1 дијабет или алергичен одговор на инсулинот.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015