Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Маркери за анемија
Трансферин

Клиничко значење:

Трансферинот претставува гликопротеин кој има улога во:

-  дијагноза, диференцијална дијагноза и следење на промените
во метаболизмот на железото кај различни етиологии.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015