Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Хeмостаза
APTT (Aктивно парцијално тромбопластинско време)

Клиничко значење:

 И овој тест на хемостазата е битен за откривање на пореметувања во процесот на коагулација, односно служи за откривање на дефецит на еден или повеќе фактори на коагулација.

 Битен е за пратење на терапија со хепарин.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015