Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Хeмостаза
Време на коагулација

Клиничко значење:

Временски период во кој доаѓа до формирање на коагулум. Продолженото време на коагулација посочува на
пореметување на хемостазата. Очекувано време на коагулација е 4-10 минути.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015