Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи / Биохемиска Лабораторија / Хeмостаза
Фибриноген

Клиничко значење:

Фибриногенот е протеин и битен фактор во процесот на коагулација на крвта.

Неговото одредување посочува и на постоење  ризик од кардиоваскуларни болести.

Зголемени вредности се јавуваат при акутни инфекции, инфламаторни процеси, малигноми, срцеви и мозочни удари.

Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2015