Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи - Микробиолошка Лабораторија
Респираторни примероци
TORCH
Хепатитис
Рани/дерматолошки примероци
ХИВ
  • Микробиолошка Лабораторија / ХИВ
Хемокултура/Ликвор
Останата серологија
Урогенитални примероци
Останати тестови
Око/Уво
Гастроинтестинални примероци
Нежива средина
Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2019