Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  
Анализи - Молекуларно - Генетска Лабораторија
Детекција на гинеколошки патогени со HAIN Fluorocycler PCR и PCR
Детекција на сексуално преносливи заболувања со Multiplex Real Time PCR
Детекција на респираторни патогени
Детекција на гастроинтестинални патогени
Тестови за интолеранција на храна
Тест за идентификација на 11 бактериски предизвикувачи на парадентопатија
Генетска карта за Ca метаболизам (VDR рецептор)
Анализи
Ценовници
Ценовник на анализи
Погледнете го ценовникот на Биотек лабораторија.
Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2019