Тел: +389 (0)2 311 2464 ; 078/492-294  |  E-mail : laboratorija@bioteklab.com.mk
Почетна  |   За Нас  |   Контакт  |   Работно време  |  
MK  |  

Промоција за Светската Недела за Подигнување на свеста за Антибиотиците

ПОБЛИСКУ ДО ВАС - Биотек Лабораторија со втора локација во Кисела Вода - Расадник

Oтворање 27.10.2017

Промоција на неделата

АВИДИТИ тест за ТОКСОПЛАЗМОЗА

Промоција на неделата

Prostate health index-PHI

Прв револуционерен тест за детекција на канцер на простата

Брза и точна дијагноза на вашата респираторна инфекција

Тироиден статус

По супер цена

VeinViewer Flex

Алергиски тестови

По супер цена

 • ПРОВЕРКА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ

  ПО ЦЕНА ОД 200 денари, ФОНДОВСКА ЦЕНА, БЕЗ УПАТ ОД МАТИЧЕН ЛЕКАР

 • АЛЕРГИСКИ ТЕСТОВИ

  Сакате да го откриете вистинскиот причинител на вашата алергија?

 • ДОМАШНА ПОСЕТА

  БЕСПЛАТНА ДОМАШНА ПОСЕТА

 • ПРОКАЛЦИТОНИН (PCT)

  НАЈВАЖЕН КЛИНИЧКИ МАРКЕР ЗА РАНА ДИФЕРЕНЦИЈАЦИЈА НА ВИРУСНА И БАКТЕРИСКА ИНФЕКЦИЈА

Сите права се задржани - БИOTEK ЛАБОРАТОРИЈА - 2017